Impulsivitet

Mitt andranamn är just impulsivitet. I så många lägen under året som gått har jag nu i efterhand funderat över. Ständigt ställande mig frågan vad i helvete det är som driver mig till de ytterligheter jag tagit till. Nu i efterhand, rätt medicinerad, har jag fått stå med kepsen i handen och skämts.
Idag börjar ett nytt kapitel. Enastående, på egna ben ska jag försöka hitta igen spillran av självkänsla och egenvärde som ligger och glöder långt inombords. Förr hade det inte varit något problem att bara släta över, springa vidare i vanvettskarusellen men idag är det otänkbart. Tänk vad ett kaxigt yttre kan leda till?

UPPDATERING: Anno nutid.

Detta skrevs den 10 juni 2008. 3 år och 1 månad senare kan jag bara konstatera att kampen för bättre mående och förståelse för min egen person enbart varit av egen kraft, en envishet som kommit som urkraft från mitt eget väsen, där barnen alltid varit de som sporrat mig i sökandet efter kunskap varit drivkraften. Där vårdapparaten borde ha suttit med kunskapen, där jag själv med hjälp av ett fantastiskt personligt ombud, tron från vänner och internet som största kunskapskällan, där en person på fel ställe nära höll på kosta mig livet under våren 2010 men som ledde till att jag fick kontakt med en ytterst kompetent person inom området ADHD där jag vägletts genom månaderna som gått och där jag jobbat stenhårt med mig själv. 

Där jag när jag höjer denna person till skyarna, blygsamt säger: 

Catharina, det är du som skapat detta. Ingen annan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.