Söndag och inte ens…

 …ett dygn kvar till livet återgår till struktur och mer ordning i vardagen.

Vi snackar att skolan startar imorgon med allt vad det innebär. 

Jag har hunnit med många viktiga saker denna sommar och tillåtit mig att bara vara tillsammans med "de mina". Ingen nämnd ingen glömd, men ni som stått ut med mitt vortex även denna sommar som faktiskt varit den bästa sedan urminnes tider vet att jag inte talar bs. 

Tack alla för att vi lyckats genomlida ännu ett sommarliv där struktur och vardag faller med en mängd orosmoment där saker inte är som de bör vara för en person med npf-hinder.

En mängd kärlek har jag hunnit uppleva, beskåda och förundras över. Helt plötsligt händer det för fler än mig och det är NI väl förunnat! En mängd uppvaknanden om människors dumheter som man hade kunnat vara utan, men som gett en viktig lärpenning i framtida liv, musik i massor, allt från Sweden Rock till Trästock Festivalen. En liten dunmjuk hunds inträde i mitt liv som gett så mycket till så många på kort tid, ett stycke kärlekstroll, bara sådär.

Nu återgår vi till spåret, rakt fram och blickar inte på gårdagen. Nu kör vi! Höst 2011, välkommen! Du är efterlängtad och vi maximerar ännu mer! 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.