SkrattaGrina…

 
…har i sanning varit vad mitt namn kunde ha skickats till PRV för registrering idag.

Inget blev som det jag förutsatt denna morgon, där min hjärna fick överslag, där min ytterst målmedvetna kärlek fått utstå en spottande, fräsande SkrattaGrina…

…där finaste finaste "brädgårds indianer" med tålamod stått ut med min överhettade hjärna som efter veckor av ångest där jag tappert kämpat emot att duka under, snabbt kunde ändra de först bestämda planerna.
Tack! <3

…där min tvillingsjäl i samma ögonblick jag sitter och formulerar ett sms, ringer mig!
Tack!!! <3<3<3
Där jag skrattade med tårar rullandes utför kinderna, för hjärtat grät samtidigt som det bittert skrattretande för en stund fick glömmas över den absurda situation vi utsätts för. S du är och för alltid ett ankare och även om vi inte talas vid vet jag med säkerhet att vi är sammanbundna på något underligt vis och jag älskar dig för den du är oavsett!

…där min sidekick dyker upp, i högvarv förklarandes för SkrattaGrina hur Herr Bråttom faktiskt fungerar i huvudet och tänker.

…där lånet av en av de mest älskade barn jag har i mitt liv, där jag stått på sidan i vissa ögonblick, där jag i inre raseri för orättvis behandling, fått mig att ännu mer med visshet förutsättningslöst älska denna underbara skapelse.
I afton har jag dessutom fått äran att hänga med denna tonåring tillsammans med min "sidekick", "the good cop" "min partner i gerillakrigsföring" men framförallt "min älskade hjärteson, PeterPojken".

Denna treenighet, bestående av en kärring som aldrig någonsin tagit sig ur dessa sk. trotsåldrar utan med all säkerhet kommer att dras med trotsåldern till den dag jag dör, där PeterPojken om någon kan läsa mina tankar där ingen annan kan och med samma glöd är en trotspojke, som ALDRIG heller kommer att ha perioder där trots inte är en sk. ålder, med en tonåring i sällskapet som har en skarp blick för sina medmänniskor och på några minuter kan registrera varje person i ett rum och med en klarhet fråga och säga saker som bara en äkta, riktig SuperHjälte kan göra.
Hursomhelst, denna treenighet har ikväll fått min trotsådra att dämpas avsevärt, bara genom att "bara vara", där man fått vara den man är, Jag: sur och med all säkerhet en bitch för de oinvigda, de som sällan sett min bitska sida, där människor reagerat och trott att jag hunsar, där andra med all säkerhet vet att det är ord som yttras, men kärleken till den träigaste av alla "brädgårds indianer" i skärgårdsbältet är som starkast när jag spottar och fräser som värst!

En dag som i mitt huvud var utstakad – en dag i Herr Effektivs hjärna som i oenlighet med min hjärna var lika utstakad – där våra utstakade mål inte möttes på en enda jävla fläck!

Där resultatet av denna syntax error ledde till ännu en dags tacksaminventering.

Jag vet i klaraste ögonblick som de mest överhettade att jag i sanning är på rätt väg i livet!

AD<3D till alla där ute som kämpar och älskar omvärlden trots de orättvisor vi utsätts för, trots människors svaghet att hellre kränka den som vågar säga det ingen annan säger, som står först när någon på gatan blir nedslagen utan en tanke på att själv på kuppen kan bli den slagna, till er som ej fått diagnos ännu, som utsätts för den fatala felbehandling modern svensk psykvård ger oss där de med all säkerhet veknar inför en skitorganisation som Kommitén för mänskliga rättigheter!

För med all säkerhet kära skitkommité! Min talan för ni i helvet icket! Det enda ni är ute efter är vårt hjärta där vi i oändlighet söker vägar för att passa in, där ni skinnar oss på pengar för att gå era sk självhjälpskurser där vi istället hjärntvättas till soldater i ert korståg!

Detta ska upphöra och med kraft!

Vi kommer att komma tillbaka med kraft…. Alla SuperHjältar världen över…!
För oavsett om du måste äta medicin eller inte är det enligt WHO en mänsklig rättighet i de stunder inget annat hjälper.
När dessutom den värdelösa hjälp som getts, där KBT sinkat mig i år med oändligt massa svammel, där varje session varit urblåst hjärnan efter två minuter utanför rummet, ska adekvat behandling vara vår rättighet, precis som skitkommitén har sina rättigheter att bedriva en skitsnacksverksamhet!
Där barn i skolålder inte ska behöva äta medicin för att fixa en skolgång eller orka läsa sina läxor, FÖR, det handlar inte om det, det handlar om rätten till ett värdigt liv, ett liv där vi orkar delta och njuta fullt ut som alla andra människor verkar göra, där vi sällan förstår vad de njuter av, för människor med okunskap låter oss inte delta i det där ni kallar verkliga livet.

Sist, men absolut inte minst…
D…
…älskade älskade! Vi finns här, accepterar dig i absolut vilken skepnad du uppenbarar dig i. Vi älskar dig! Du är en av oss, även de dagar du förärar oss din uppenbarelse utan att säga ett ord, de dagar du plötsligt reser dig och bara går, de dagar du briljerar med ord som får mitt hår att resa sig på hela kroppen, där din själ är i mig, för du vet…
…även de dagar då livet är som mest jävligt, tro aldrig för en sekund att jag inte har koll, du vet mitt stora okontrollerade MammaCattaHjärta klappar även för dig!
För att jag vet, när jag vacklar kommer du, fångar upp mig och för mig tillbaka till ytan, när det verkligen gäller!
Du är älskad av oss hur du än är, var du än är!
Behåll det i ditt hjärta de dagar du hotar att uppslukas av svampen som vi alla bär inombords, som tenderar att vissa dagar suga åt oss mer av andras egenansvar kring sitt mående….
Vi finns där och fångar dig när du kastar dig ut!

Trött för ikväll och tackar för ordet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.