Om sommarledigt…

 …och allt som följer med det. Jag har insett att mitt liv är för trist just nu för vissa vänner och att det ibland är så att man då får väljs bort. Jag har rannsakat mig en hel del, vad jag vill ha ut av livet denna sommar. Det jag kommit fram till allra mest är: Frid. Som i Fridens liljor, Frid i Paradiset och framförallt i min upphettade hjärna. 

Jag har levt hela mitt liv i rasande tempo. Det ska hända något varje timme helst. Där det varit för mycket av det mesta. 

Så denna sommar har varit ett så stort kliv in i något jag vill ha mer av. Lugnet, friden och den härliga stämning som finns i husen häromkring. 

Vi har varit oerhört välsignade jag och Herr Effektiv. Saker har liksom bara fallit på plats allt eftersom och vår starka grundinställning – ateism – har fått sig några funderingar… Om det är möjligt att allt faktiskt bara händer utan att det finns en bakomliggande orsak. Hittills så har jag valt att inte spekulera så mycket, men efter den här veckan så är jag ännu mer fundersam. Kommer aldrig att ägna mig åt religiös fanatism, men såväl kanske åt lite bryderier.

Sommaren hittills:

Jag och Herr Effektiv var barnledig en vecka. Vi åt gott, gick på bio, drack gott och hade en underbar vecka… efter några smärre dampanfall från min sida. Jag hatar all form av förändring. Så även barnledig tid som inte är uppstyrd det grövsta.

Jag har besökt en mängd loppisar!! Hittade bland annat denna figurin… Dam med rådjur… En fin grej från 50-talet. En tjuga!

Där hittade jag även dessa emaljgrytor! Under femtilappen för båda 

 Mina gröna fingrar har denna sommar inte haft några gränser i princip. Jag har odlat och odlat… Allt från blomstertobak till rosor till grönsaker… Detta pryder ingången till stugan

 I uterummet hänger några garngubbar som påminner mig om min rätta natur… Den som SHEDEVIL och NINJA

 En massa trasmattor i plast har jag också fyndat. De pryder sin plats lite varstans. Just nu i uterummet.d

 Leatherface!!! Han fick också en plats i uterummet. Påminner om min ådra… skräck, blod och annat läskigt,

 Sedan denna lilla läckra uppenbarelse! En kökssoffa!!! I modell fanett som jag fann på en loppis. Jag tänker inte berätta om priset, men låt mig säga så här… Mattex-gubben blev som en fågelholk.. Jag skulle kunna göra något kul om jag sålde den. MEN den kommer att ha sin plats i köket på stället vi flyttar till om någon månad.

 

 Älskade brunögda har hunnit fylla 10 år. Han fick en cross! Gissa om en liten kille var överlycklig?

 En vacker rullgardin som jag fann på loppis. Om den aldrig någonsin blir upphängd så kommer mönstret att pryda sin plats någonstans åtminstone. 

 Ett fint avbrott i lantidyllen gjorde jag en onsdag. Gick ut med fina flickor på Båten och såg något annat än min lilla snäva värld. Maten…? En ganska stor besvikelse tyvärr.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.