Smått euforiska 2 dagar! Route 92 is da shit!…

Från mobilen

Smått euforiska 2 dagar! Route 92 is da shit! Helt klart! Jag lämnade Umeås stadsstress under gårdagseftermiddagen tillsammans med mina ”road captains”. Utan större brådska då det bara var jag och hundarna gjorde vi 2 pit stop efter vägen. Givetvis loppisar jag sett skyltar om. men skyndat förbi hittills i sommar.

Första i Vännäsby med några finfina fynd. Bland annat en Nils Johan hackare i originalkartong, samt plast från 70-talet i form av en tillbringare med lock i serien jag samlar på…

Andra någon mil utanför Vännäs…. rena himmelriket om man har öga samt skalle fylld av ideer. Bord, brickband, plåtburkar, gamla papplådor som man hade som förvaring förr.. de där med plåthandtag samt fyrkant för etikett… samt teakbestick fick följa med ut till Paradiset.

Dagen till ära har kärleken varit ledig så vi åkte ut i Skärgården och hjälpte svärfars med husbestyr… eller ja… mannen, inte jag. Jag tog istället med svärmor ut en tur på samhället då jag var i akut behov av ett apotek med diverse kvinnoartiklar. Sedan var det lika bra ”att-göra-samhället”. Så vi styrde kosan mot en nyöppnad återvinningsaffär/loppis. Där gjorde jag med all säkerhet näst bästa loppisfyndet denna sommar! En 3 delad toalettspegel anno 1950 med slipad kant! Det har jag varit på jakt efter men blivit på tok för snål då priserna tenderar att stiga skyhögt då fler än jag gillar detta årtal och dess formgivning. Hursomhelst fick jag stöd av svärmor som tyckte att jag absolut inte hoppa detta tillfälle. Så vi slog till! Sedan fick vi hjälp att få ut åbäket…. Nu står den fint packad i bagaget på väg att flyttas in i vårt nya hus. Längtar tills vi får börja ta det i besittning och göra det till vår lilla borg. Ser verkligen fram emot kalla höstkvällar, sprakande brasor och tjocksockar medan vi filar på med saker här ute.

Nåja! Livet på en pinne! Där dalar än en gång är vägbumps istället för kratrar omöjliga att ta sig upp ur….

Ha en skön fredag alla människor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.