Vi har det gott…

 …här ute! Både hundar och barn trivs, för att inte tala om hur jag känner mig. Lätt, fri och ett bröst som är utan klump och kan ta åt sig syre så jag blr lätt i huvudet…

Vi har haft en mycket lugn dag. Sessan har legat inomhus medan jag påtat på kökslandet och sonderat terräng, vad som ska flyttas vidare när vi nu ska in i nästa hus. 

Vi tog en tur in till samhället då både tvättmedel och toalettpapper var slut… Den här synen mötte mig då jag kom ut igen.. 

En satt och läste skvallertidning medan en annan tog sig en liten tupplur…Huvudkudden såg inte så skön ut men ack vad han snorkade….

Vi hann även med middag hos grannen som har sn son och barnbarn på besök.. så vi slapp känna så stor saknad av övrig familj.. för det blir hemskt lite sprall när det bara är jag och minstingen här ute… som om vi är i symbios och bara njuter  tystnad. Hon pysslar på och jag med. Det ultimata vore att vi hade dubbelboende…. vilket det tycks vara på g… För vårt nya fritidshus kan ju faktiskt bebos på vintern… så då lär både jag och minsta fröken tillbringa så mycket tid vi bara kan ute i Spenaten, även kallat Paradiset… 

Vi har det lika gott som Dexter ser ut att ha det… Mysandes med lillmatte, helst innanför skinnet och nära, nära… så som en liten hund vill…. och får.

Dags att försöka sova.. det blir en dag till här ute. Sedan är det dags för stadens måsten igen. Längtar till familjen så det blir bra. Avbrott så här gör att man orkar lite till.

God natt!

 

 

2 kommentarer

  1. Fredrika

    Härligt! Har uppdatering via min gmail om allt rörandeADHD, såg ditt inlägg. Roligt om vi mailar varandra igen! Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.