Jag, en loppisprinsessa…

 …? Min käre Herr Effektiv kallade mig idag för loppisprinsessa efter dagens utflykt i ingenmansland. Tidigt i förmiddags åkte jag och två väninnor iväg på äventyr.. siktet inställt på Bjurholmstrakten och en sommarloppis som skulle hållas denna helg. Då jag varit ut dit tidigare så trodde jag väl knappast att jag skulle komma hem med några fynd.. men jo då! Och det blev inte bara ett fynd…

 

En gammal sophink med lock som kommer att vara mycket bra till kompostsopor! Helt oanvänd inuti, från Hammarplast. Krukor i parti och minut från Upsala Ekeby. Två fina gamla blomfat i svart porslin. en liten ljusstake i vitt…Även kannan som blommorna står i är ett av sommarens kap! 

Dessa kaffekoppar! Jag säger bara suck!! Vilken tur jag hade!! Ljuvligt blåa från Upsala Ekeby Gefle

 

Den här karaffen i rökgrönfärgat glas med den där roliga omrörningspinnen i droppform! Står fint på en kökshylla…

Ishinken Is-Cissi från NilsJohan

Ett gammalt fint stort trätråg! Just nu tomaternas hemvist.. Ja, de som inte mognat innan frosten kom..

Vattenkannor från 50-60 talet! Den gula mycket fin men i behov av stor rengöring..

En kakburk i två våningar! Den ena delen fann jag i loppisens ladugård och den andra under en hög med bråte i garaget på samma loppis.. Lyckat att jag hittade igen båda två! Mycket fint skick var den i dessutom.. Bättre än den jag har som är i tre våningar. I bakgrunden ett tyg med äpplen och rödrutig kant…

Tyg… som jag älskar det! Han jag bor med är inte lika förtjust i mina fynd.. Men dessa kunde jag inte motstå.. Så otroligt fina mönster! Något ska jag nog hitta som användning för dessa. 

 

Dagen var minst sagt strålande. Både vädret och humöret hos oss tre damer som drog iväg.. Allt lyckades jag dock inte fotografera då det var lite mer jag fick med i bagaget.. Det lämnades ute i sommarhuset.. Får fota en annan gång.. 

Nu väntar kudden och natten.. Imorgon en annan dag och kanske ett besök på någon loppis, vem vet? En loppisprinsessa måste ju skrida runt och snoka lite.. 

Sov gott alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.