Järnvägen är kvar

Järnvägen mellan Lycksele och Vilhelmina är kvar. Ja jag vet att jag säger fel sak, men den omvända rälsen är kvar. Fruktansvärt halt är det också. Sandbilarna verkar ha sportlov, eller i alla fall chaufförerna.

Jo, jag vet. Vi fick lära oss på bilskolan att anpassa hastigheten efter väglaget men ibland behöver det nog inte gå så fort heller, om man har otur.

Jag har varit till lasarettet, men när jag liks åker dit kan jag inte låta bli att titta in på Åhlens. Jag gillar Åhlens och har alltid gjort det. Snyggt och prydligt i affären och jag är alltid lika förvånad över att den butiken trots allt får finnas kvar, i dessa tider när allt läggs ner.

Men inte är det många människor i rörelse där i centrum en tisdag. Jag tror baske mig att det är mera rörelse i Vilhelmina! Eller vart är dom Lyckseleborna. Ja dom kanske jobbar, på Åhlens eller lassa.

En sak som jag också funderat mycket på är varför inte någon bank "har lust" att ha en bankomat där på lasarettet? Det är ganska hemskt att jag måste in till stan för att ta ut pengar. Ändå går det ju någorlunda bra nuförtiden när man kan betala med kort till och med i kiosken där. Men det finns ju människor som faktiskt vill handla med kontanter. Ja nu kanske jag blir betraktad som stenålders och ja…….. Det här med stenålders i dataåldern, det ska jag skriva om senare. Inte idag.

Nu ska jag sätta mig vid TV:n och se hur det går för de som tävlar i Mästarnas Mästare. Ganska spännande och så får vi se hur det går för Patrik Sjöberg som jag tycker är lite väl barnslig.

 

 

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.