Kritiska S-ledamöter agerar för utförsäljning

Istället för att rösta för återremiss av förslaget tänker de S-ledamöter som är kritiska kvittera ut sig vid fullmäktige när beslut i frågan ska tas. De följer därmed Socialdemokraternas partipiska och ersätts av folk som kommer rösta för att sälja ut AB Bostadens lägenheter. Dessa S-ledamöter kan påstå sig vara emot en utförsäljning, men deras handling gör att förslaget att sälja ut kommer gå igenom. Skulle dessa istället rösta för att återremittera förslaget skulle det ha en chans att vinna och detta få en någorlunda demokratisk gång istället för denna synnerligen illa skötta S-kupp. Jag hoppas att folk kommer påpeka detta svek från S-politikerna som skulle kunnat stoppa förslaget men istället väljer att låta det gå igenom. Jag hoppas väljarnas dom blir hård.

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

 1. Micke

  Och där flög deras personliga ideologi ut genom fönstret. Man fegar ur och rättar in sig i ledet.

  Hur kan man förvänta sig att få väljarnas förtroende om man inte står upp för vad man tycker.

  Otroligt svagt.

  Man får hoppas att detta kommer påverka deras möjlighet att vara delaktiga i framtida politiska beslut.

  Socialdemokraterna kommer påminnas om denna odemokratiska kupp ända fram till valet.

  • Daniel Nyström (inläggsförfattare)

   Hej En knarkare funderar,

   Jag har faktiskt inte koll på det. Det bästa är nog ifall du vänder dig till kommunen och i växeln fråga efter tjänstemän inom samhällsplanering. De har säkert uppgifter på det. Materialet är säkert även offentliga handlingar ifall det inte klassas som ”arbetsmaterial”.

   Vänligen,
   Daniel Nyström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.