Partiarbetet fortsätter på lokal nivå

Vi må närma oss semester men Holmsunds Socialdemokrater har tuffat på i vanlig fart efter första maj och det öppna mötet om Holmsunds framtid. Idag har vi lämnat in en interpellation till Arbetarkommunen som berör införandet av demokratiråd och byautvecklingsråd (detta kan läsas om på sidan 33 i det kommunala handlingsprogrammet) samt färdigställd våra lokala flygblad inför kyrkovalet.

Vidare så jobbar vi vidare med att förbereda hösten möten, bland annat kommer vi påbörja en diskussion om att stärka äldrevården i Holmsund! Nu önskar vi våra medlemmar, sympatisörer och bara helt vanliga Holmsundare en god semester och vi kommer sedvanligt ha minst ett öppet möte i månaden till hösten. Där kommer vi bjuda på intressanta frågestunder med lokalpolitiker och möjligen också se om vi kan arrangera lite fler föredrag i stil med det vi hade om Tryggheten i samhället. Vi har också glädjande nog tagit del av Tekniska Nämndens besök här ute och vi kommer försöka få fler nämner att besöka Holmsund.

På agendan har vi självklart kvar övervakningen och sporrningen att bygga mer bostäder i Holmsund och följer denna utveckling nogrannt precis som vi också följer utvecklingen i samhället i stort. På en medlems inrådan så kommer vi b.l.a. kolla ev gifthalter i vattnet kring våra badplatser då det råder osäkerhet om detta.

Till hösten kommer vi sätta stort fokus på vår församling och det arbete vi genomför där för att mobilisera inför kyrkovalet. Vi ber alla medlemmar ”vara på tårna” lite för i Augusti drar vi igång med flygblad, torgmöten och dörrknackningar i frågan.

Mycket glädjande är också att vi stärkt rekryteringen till föreningen och har en aktiv och intresserad styrelse där alla är delaktiga. Det har också märkts av genom att vi ökad vårt deltagande på Umeå Arbetarkommun och kunnat haft sån hög takt vi har idag. Det är tillsammans som vi är Socialdemokraterna.

Jag som ordförande är mycket stolt över styrelsen och Holmsunds medlemmar och det arbete vi genomför och den verksamhet vi får igång med detta goda samarbetsklimat. Det här är en trygg, stabil och traditionsrik förening. Ni har mitt djupa tack för detta halvår. Vi hörs ute på samhället!

Stellan, Ordförande

 

holmsundss

En kommentar

  1. Mikael Berglund

    Bra skrivet.
    Igår torsdag besökte byggnadsnämnden Holmsund och Obbola. Mycket som är på gång, kanske en liten ”proppen ut” det kommande året.
    Därtill projekt Skärgårdsstaden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.