Ny blogg!

Hej

Nu lanserar jag min nästa blogg. Texterna är huvudsakligen teoretiska och handlar om särintressen som politik, teknologi och samhällsförändringarna. Den är inget för den som hänger på vk bloggarna för skvaller och enkla lösningar eller utfall mot enstaka politiker eller politiska partier. Men, jag vet att en hel del av er ändå läser och återkopplat positivt på mina teoretiska utläggningar och ”takes” i allt från den här bloggen till ledartexterna. Jag testkörde första texten igår och det jag fick till svars är att den ska ses som akademisk och referenstung. Så ni ska nog koka kaffe först.

Första inlägget: Strukturomvandlingen sett genom SSYK är en essä om hur sveriges arbetsmarknad förändrats och idag ser ut. Och varför det kommer sig att TCO är större än LO.

Den här bloggen kommer bara handla om holmsund så länge jag är sittande ordförande. Sedan kommer jag värna till VKs redaktion att behålla den här bloggen här för dess utpräglade arkivmaterial, studiecirklar och nyhetsvärde som kan ge en viss insikt i Holmsunds utveckling under några år. Särskilt materialet om kommundelsnämnderna är ytterst värdefullt på den här bloggen för alla som hittar igen dem bland 250 inlägg.Jag ska försöka hitta något bra sätt att bevara dessa texter på nya bloggen inom kort.

2 kommentarer

    • holmsundarn (inläggsförfattare)

      HAHA nej. Jag flyttar svårare än så är det inte. Det som fick mig på fall var snarare två småbarn två vuxna, en hund och en katt i samma sorvum 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.