Till minne av Ralph Höber

Idag hade Holmsunds Socialdemokratiska Förening sitt 103:e årsmöte. Medlemmar kommer få ut protokoll inom kort om ni är på e-postlistan kan man kontakta mig på [email protected]

Mötet kom i skuggan av att Ralph Höber som varit aktiv i föreningen i över 50 år gått bort nyligen. Han är en del av det Holmsund som vi känner det och har lämnat många, även utanför även socialdemokratin berörda genom sitt breda och långvariga engagemang i föreningslivet och framförallt inom kyrkan de sista åren. Bilden ovan är från årsmötets parentation för de kamrater vi förlorat under 2020. Årsmötet beslutade även att skänka en gåva, enligt hans egna önskemål, till Holmsunds Församlings diakonikassa som hjälper de som har det tuffast i vårat samhälle, och som nu dessutom har det tuffare än på mycket länge.

Ta hand om er.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.