Obbolabron repareras!

Med stor glädje kan vi notera följande:
1) I morse påbörjades akuta reparationer av Obbolabron. För att fixa de mest akuta hålen. VK har också nu på morgonen släppt en artikel som bekräftar insatsen.
2) Massa grannar och boende har kontaktat Trafikverket direkt som fått redovisa sin plan för att lösa problemen långsiktigt.
3) Över 740 stycken skärgårdsbor skrev på en protestlista på tre dagar. Detta innefattade även att ideela krafter ställde sig vid konsum och samlade in namn med paddor, massa folk ringde trafikverket, flera politiker blev kontaktade. Folk käbblade inte om det nyss avslutade valet utan slöt upp tillsammans.

I och med att akuta reparationer har påbörjats har jag nu beställt efter listan i sin helhet tills imorgon från Skiftet och då kommer vi skicka in den som påminnelse och markering. Om det skrivs på i denna takt som skett de senaste dagarna kommer vi vara över 800 st som markerar vårt ställningstagande till Trafikverket. Har du inte skrivit på så är det en bra tid att göra det nu.

För att citera nuvarande S-ordförande Anneli Andersson:
Ett kvitto på att folkrörelsen är det starkaste vi har att tillgå.

Jag vill också poängtera att kontakta mig med tack och dylikt är lite väl tilltaget. Det är väl kul men tacka er framförallt er själva!

Nu fortsätter vi slå vakt om Obbola och Holmsund! Tillsammans!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.