Kent Larsen, Lycksele

Huvaligen -änteligen…

Mycket ,rent av alltför mycket prat under en intensiv period , alla vill övertyga om att de vet bäst hur man skall utveckla och komma till rätta med problemen , men gör dom det ? Valet är bara semifinal ,finalen blir när vi får se vem som får regera , det lär blir än värre med överläggningar , överord och  pajkastning. Jag vill se resultat , inte svikna löften och kallprat.Jag hoppas få se fler pensionärer i riksdagen ,pensionärer med erfarenhet ,  med omtanke om andra pensionärer , med stark vilja att göra det lättare för fattigpensionärer som  behöver  få möjlighet att leva ! och  inte bara överleva !  I den politiska debatten har jag saknat frågor som   angår människor med rörelsehinder. Dessa  är många ,många fler än vi vanligtvis tror ,många som behöver stöd och omsorg .Det finns gott om plats för politiska initiativ.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.