Jäkla utmaningar

Teknik och LG är nåt som av någon anledning inte går ihop. Har köpt ny dator och ska försöka få igång Internet. Flyttade över trådlösa nätverkskortet från gamla datorn och installerade efter konstens alla regler och med spänd förväntan att få prova nya (SNABBA) datorn.

Fullständigt stendött.

Efter en del flyttande fram och tillbaka utan annat resultat än en tilltagande frustration bestämde jag mig för att ta den enklaste utvägen. Behåll nätverkskortet i gamla datorn och ha ett fungerande Internet (på en otroligt slö dator). Då har jag en fungerande dator medan jag bänglar med att konfigurera den nya.  

Åkte in på On Off och tackade Gud för den nya tekniken. En enkel USB-sticka som man bara pluggar in, installerar lite programvara och tjongpang så fungerar Internet. Inget skruvande och pillande med att öppna dator och trycka fast nätverkskort på rätt plats.

Härliga tider. Tog bara fem minuter innan skylten kom upp att allt var Successfully installed. Tänk så fantastiskt enkelt allt blir när tekniken går framåt.

Och vad tror ni hände? 

Fullständigt stendött. Inget tillgänglgt nätverk hittades.

Jag vill använda min nya dator – ju.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.