Kraftfull ilska

Sökte en cd-skiva i morse med en bild på som jag skulle sälja. Och tvingades rota runt i röran på kontoret. Till slut när jag sökt en stund och insåg hur rörigt det egentligen var blev jag så förbannad så jag höll på att gå i bitar.

Ut åkte gamla anteckningsblock ur lådorna, pappershögen med gamla kommunprotokoll och artikellistor från månader tillbaka staplades i en allt större hög.

Leksaker och annat skräp åkte bort från golvet. Allt medan jag for omkring som en tornado, svor, slängde papper och skräp  och spelade Deep Purple på skadligt hög volym.

En timme senare vaknade jag till sans. Började fundera på andra lösningar och grejade bildfrågan via en snäll journalistkollega som lovade kolla i arkivet (Tack!)

Sen såg jag mig omkring. Kontoret var delvis städat, köket hade också fått sig en duvning och  var ovanligt snyggt (jobbar hemifrån). Att känslor är kraft visste jag sen förut men att man kan kanalisera dom på detta sätt var nåt nytt. 

Ha en trevlig helg! 

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Anna-Lena

    Hmm, varför känner jag igen mej själv…. Fast inte med Deep Purple, föredrar Stones eller Afzelius 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.