Krasch

Splitternya datorn kraschade i går. Fullständigt och totalt godnatt och sov gott. Inte ens skärmen går igång. Efter allt bänglande och trixande och frågande hade jag till slut lyckats få allt att fungera och lyckan var fullständig. Och sen efter en dags jobb ett totalhäng där allt bara låste sig. Och när jag till slut lyckades få av den så går den inte ens igång. Det enda som händer är ett svagt susande och en lampa som lyser.

Efter en orolig (och väldigt kort) natt kom Lina (6 år) klockan kvart över sex i morse med famnen full med dockor och sa: 

– Dom här ska med (till stugan) 

Och jag fick fundera väldigt hårt – väldigt hårt – på vad det skulle kunna finnas för bra i det här.

Och jag kom på att det är ett lysande tillfälle att välja en positiv attityd trots utmaningarna.

Och nu är jag pigg och solen lyser och det är varmt och det är midsommar och vi ska åka ner och träffa släkten och det fungerade!

Jag är GLAD! 

Ha en underbar midsommar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.