Saknad amöba

Ensam i sängen. Så härligt! Sofia och barnen är hos hennes föräldrar i Upplands Väsby. Nu får jag sova själv i sängen utan barn som breder ut sig som en amöba och till slut tar upp hela utrymmet förutom en två decimeter bred remsa där jag får ligga.

Nu kan jag ligga som jag vill. Tvärsöver om jag känner för det!
Och sover skitdåligt. Drömmer oroliga drömmar om trafikolyckor, vaknar femtioelva gånger på morgontimmarna. Somnar om, drömmer konstigt och somnar om fast jag känner mig pigg. Men jag har ingen lust att gå upp halv sex. Jag brukar vakna innan sju, rätt pigg. Så väckarklockan struntar jag i.
Somnar till slut tydligen igen och vaknar tjugo i åtta. Helt slut. Fan.
Jag vill ha min amöba tillbaka!
 
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.