Tankevurpa

 

Boken är klar. Arbetet med att hitta ett förlag som nappar har börjat. Första refuseringen kom redan i går. Och jag fick mig en tankeställare när jag fick svaret från förlaget som sa att manuset inte passade deras utgivningsprofil men att de tackade väldigt mycket för att jag erbjudit dem att ge ut min bok.
Det här är första boken jag skrivit på allvar och även om jag har bestämt mig och inte kommer att ge mig förrän den är utgiven så har man ett slags underdånigt förhållande till förlagen. Man hoppas ju att de ska nappa.
Så när förlaget tackar för att jag erbjudit dem att ge ut min bok så kommer för första gången en rätt självklar tanke. Det är ju faktiskt jag som lagt ner flera års arbete på något som jag tycker är jävligt bra.
Så självklart ska de tacka för att jag erbjuder dem chansen att ge ut boken!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.