Omvända världen

 

Nog är det rejält jäkla snurrigt i vädret om det kan lägga is på en sjö i slutet på november som sen åtminstone delvis tinar bort! Jag räknar med att kunna ta fram flugspöet igen och åka och fresta lite i regnbågsvattnet. Vissa vikar är öppna igen. Helt bisarrt. Men lycka för mig!
Annars har vädergubbarna snurrat rejält på Lottohjulet i år. Först skulle oktober bli varmare än normalt och november kall. Sen skulle november oxå bli varmare än normalt och resten av vintern kall. Nu ska tydligen hela vintern bli mild.
 
(Går iväg och kollar lite renmagar)
 
*
*
 
Om en månad ska jag nog med stor sannolikhet kunna tala om hur december vart.
Etiketter: , , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.