En tänkvärd historia

 

Anden i flaskan
Ja vad hade du väntat dig? Vi lever ju faktiskt på 2000-talet. Det där med snygga brudar i vita klänningar som flög omkring och strödde stjärnregn efter sig la vi ner redan 1975. Det här är helt enkelt som vi ser ut idag. Dressed to fix, så att säga. Kostym, slips och hela kitet.
Du vet, när alla började snacka aktier och börsmäklare och man redan då, åtminstone om man hade lite gåva, kunde ana sig till yuppies och finansvalpar, inte kunde man leva kvar i nåt slags Peter Pan-romantik då heller. Och sanningen att säga, mig passar det här bra mycket bättre än det där Tingelingstuket. Jag fick alltid såna nysattacker av stjärnpulvret.
Men nog pratat om mig, nu är jag här och det betyder att jag är till för dig. Jag ska bara öppna portföljen här så ska vi se.
Det här är helt enkelt ett blankt kontrakt. Även om utseendet och metoderna har förändrats så är innehållet precis detsamma. Du kan önska dig vad du vill! Bara fyll i det du helst av allt skulle vilja händer, och sen skriv under. Jag kan inte lova några tjoff, eller poff, eller såna effekter. Du vet, i dessa terroristtider måste även vi ligga lite lågt. Men som jag sa. Results garanteed. Fyll i , skriv under och du får vad du vill!
 
Men hallå vad är det här? . Jag kan ge dig vad du vill. Bilar, pengar, brudar, you name it. Jag hade en kille en gång som först önskade sig en röd Ferrari och när han fick det så blev han så till sig att han ville ha en kopia av Vita Huset också. Det var väl, sanningen att säga, inte helt lätt. Det var ju inte precis i Gobiöknen som grabben ville ha sitt palats utan mitt i en stad. Men med lite hårt arbete och lite omprogrammeringar av mänskliga hjärnor så fixde det sig. Jo, vi får göra sånt så länge det är för en god sak och inte skadar nån.
Sen skulle du sett bruden som grabben fick. Claudia Schiffer var som en busskrock i jämförelse. Den grabben blev lycklig han. Tackade mig på sina bara knän. Men jag gör ju bara mitt jobb. Fast lite uppskattning är ju aldrig fel.
Men dig måste jag säga förstår jag mig i sanningens namn inte på. Jag kan ge dig världen, och vad önskar du dig? ”Mer kärlek”? Vad är det då? Nåt slags superromantiskt Barbara Cartland-flum. Kom igen nu grabben. Vilken fotomodell vill du ha? Och vilken färg ska det vara på Ferrarin?
LGH
 
 

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.