Tokhannle

 

Jag måste vara alla bilhandlares våta dröm. När vi köpte förra bilen berodde det på att alla andra bilaffärer utom Carstedts hade stängt den dagen vi var in och skulle kolla på bilar. Så det blev en Ford Mondeo just från den affären.
Nu hade jag gett mig fan på att bilköpet skulle få ta tid, att jag verkligen skulle kolla runt och fundera innan jag bestämde mig.
 
Det sket sig.
 
Jag gick in på Carstedts.
 
Och kom ut som ägare av en ny Mondeo.
 
Vi har trivts jättebra med förra bilen. Och när den här bilen hade i princip det vi sagt skulle finnas på den och vi dessutom visste att vi gillade märket och priset bara var just över vad jag var beredd att betala för en begagnad bil så… så blev det så.
Så nu behöver jag inte fundera mer. Och känner mig väldigt nöjd.
 
Gammbilen skulle för övrigt ha kostat närmare 50 000 att reparera trots att den inte såg så skadad ut. Men det hade slitits sönder en hel del i framvagnen som kostade mycket pengar.
 
Så nu är väl historien slut antar jag. Men en försiktigare bilförare blev jag.
 
 

6 kommentarer

  1. Christine Svensson

    Så hemskt…dumt av mig att vara så där smårolig. Hoppas att ingen person kom till skada. Jag är personligen livrädd för mitträcken. Jag tycker att det känns som att jag ”sugs” in mot det. Men de är nog bra också….

  2. Lars-Göran Halvdansson

    Svar till Christine Svensson (2011-12-18 09:19)
    Nej men oj. Ingen fara alls. Ingen kom till skada, det gick hur bra som helst. För oss. Och jag missade bara ditt skämt och trodde att du inte läst alla bloggar så du sett vad som hänt så det var därför jag var så tydlig. Och mitträcken är bra. Mycket bra. Utan det kunde det slutat mycket värre.

  3. Tommy

    Nytt och fräscht och så behöver du ju inte bekymra dig om högerdörren nåt mer. Sen kommer du också att upptäcka att folk slutar hälsa, om den inte är i samma färg, vilket är ett övergående problem.

    T

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.