Nya smarta LG!

 

Jag ska bli smart nu. Och okontaktbar för omvärlden. En av dem som liksom tappat nackmuskulaturen och huvudet har fallit framåt. Fast det de egentligen gör är att kolla Facebook ellr gör nåt annat hippt med ”smart-luren”.
Jag har ju liksom väntat till abonnemanget skulle gå ut på den gamla så att jag kunde byta.
Tjejen på Dialect tyckte det var lite lustigt att jag harvade på med min gamla C nio nollnånting. Och jag var helt inne på en uppgradering så hennes sälj blev väldigt enkelt.
Men så fruktansvärt fort teknikutvecklingen går ändå. För två år sen var den lur jag har nu en rätt bra telefon. Nu är det total stenålder och varenda trettonåring springer omkring med en smartphone som för ett par år sen skulle känts som science fiction.
Sen om jag blir en Facebooknörd på heltid återstår väl att se.
 

RIP

4 kommentarer

  1. al

    Äääääntligen!!! 😉 Kom bara ihåg att inte kasta/tappa/drälla den hursomhelst som du gjort med den gamla 😉

  2. Lisbet Olofsson

    Jag vet inte vad man ska säga mer än att vi blir mer och mer uppkopplade och dränerar vår själv hela tiden. Slutar att lyssna på tysthet och lär oss att ha tråkigt.

  3. Lars-Göran Halvdansson

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-03-02 13:45)
    Jah, så kommer du då, glädjedödare. Jag som just köpt mig ett par veckors lycka med en ny telefon!
    Men skämt åsido så håller jag med helt och hållet. Det ligger ett otroligt djupt allvar i det du säger och jag tror att det är livsfarligt för vår utveckling att ständigt ha intellektet uppkopplat mot någonting. Vi behöver stillhet, tystnad och stunder med bara oss själva. Annars brinner vi upp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.