Magi

 

I fredags konsert i Bygdeå kyrka med makalöst duktiga Petra Lindberg från Flarken. I lördags ett fantastiskt mysigt och härligt musikuppträdande med trubadurer hos Ekorrbo hantverk i Estersmark.
Fredagkvällen blev oväntat magisk. Jag hade ingen aning vem Petra Lindberg var eller att hon var så duktig på att sjunga. Lördagkvällen likaså. Där satt vi i värmen, jag och åttaåriga dottern Lina som velat följa med pappa på jobb och fick lyssna på när Björn Larsson (keramiker från Bjuröklubb) tillsammans med sonen Filip sjöng och spelade gitarr ackompanjerade av Viktor Holmström (son i huset hos Ekorrbo hantverk) på slagverk.
        Det är roligt att se när det lyser ur ögonen på någon, sa Björn Larsson när vi gick.
Och det gjorde det verkligen. Både på mig och Lina.
Och jag är så otroligt tacksam att jag fick till mig två guldklimpar på samma helg. Och det här är mitt jobb!
 
 
Duktiga trubadurer hos Ekorrbo hantverk
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.