Monica Wahlström, Vännäs

En sjuk helg

Ja, sjuk som i sjuk i sjukdom, inte det oerhört populära nya adjektivet sjuk som i ’sjukt bra’, ’sjukt varmt’ eller så vidare, som man numera hör till och med hos radiorösterna i P1.

Efter en sömnlös lördagsnatt skjutsade maken mig till sjukhuset på söndagsmorgon. En riktigt otäck halsfluss hade jag, och jag fick antibiotika och lite annat smått och gott intravenöst. Det hade säkert gått bra bara med piller, men, på detta vis repade jag mig rätt snabbt, och kunde till och med följa med och vinka av vår lille store kille som åkte på läger med sin förskola i måndags.

Igår hämtade vi en helslut liten kille vid förskolan, direkt från bussen. De har varit på en lägergård ute vid kusten. Lite senare på kvällen berättade han att ’havskungen’ hade kommit på besök när de satt ute på kvällen, och haft sjöhäst med sig.

De har arbetat med havet som tema de senaste månaderna i förskolan, och tydligen har lägret varit fokuserat på just havet och havskungen Neptun. Han sov lite oroligt i natt – väldigt många nya intryck att smälta i drömmens värld! Men, vaknade glad som en sol i morse, till sin näst sista förskoledag i Barcelona. Imorgon är det skolavslutning…

2 kommentarer

  1. JN

    Tänkte väl att det var något speciellt, så länge som du lyst med din frånvaro på Vännäsbloggen. *s*

  2. Monica Wahlström

    Jo, men jag ser att du flitigt hållit fanan uppe! du skriver många intressanta saker, minsann! När det finns mer tid till förfogande ska jag blir lite flitigare att kommentera. Men jag kan bara säga att vi har haft en hel del spanska vänner som blir alldeles förbluffade över Vännäs och vad man kan få för en i spansk jämförelse oerhört blygsam summa pengar… Men, VILL kommunen ha turister i hus som bara bebos någon månad per år? Det är en fråga man kan ställa…….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.