Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Finns denna att få tag på i Vännäs???

OrtoredAlltså, jag sover inte bra. Även i natt har jag vaknat flera gånger och trott att det varit morgon mitt i natten, och jag går upp tidigt trots att jag är väldigt trött.

OBS – jag älskar ljuset, det är fullkomligt underbart! Men, det är lite svårt att sova. Ska skaffa en sån här… (skäms, men vet inte vad man kallar det på svenska) Men, det kanske inte finns i Vännäs? Jag kanske måste åka till Umeå? Sover jag dåligt även i natt så åker jag allt in imorgon. Bara för en sån här…

5 kommentarer

 1. Karlavagnen

  Misstänker att det är det enda maskandet du gör! Åhlens parfymavdelning borde ha, eller HEMTEX, eller någon sport -utomhus affär. För folk som reser mycket.
  Alt. butik eller avd som säljer resväskor.

 2. Karin i Israel

  Tror det tog mig tre veckor att börja sova normalt på sommaren efter att ha bott i Frankrike i ett år. Men jag håller med, det norrländska ljuset är underbart även om man nog sover lite bättre när det är mörkt på nätterna!

  Så nu har ni flyttat alltså! Grattis! Har inte lyckats få in din nya blogg i min bloggläsare så jag läser rätt sporadiskt, ska försöka fixa det så jag får höra hur det går med tillvänjningen.

 3. Monica W

  Akta dig, jag kanske ringer vid tre-snåret om jag återigen har problem i natt för lån av en!

  Har inte hittat någon, men har heller inte letat så förtvivlat… Hoppas sömnen ordnar till sig, det kanske är maken jag saknar, för förr om somrarna har jag sovit gott trots ljuset, och då har ju alltid han varit här!

 4. Monica W

  Hej Karin! Nej, det finns vissa nackdelar med att blogga i den här tidningen, man fâr väl se lite längre fram vad som uppväger! Lycka till, nu har du inte lánge kvar innan bebin kommer sâg jag!

  Det känns än sâ länge ganska underbart att vara i Sverige! Vi för väl se hur det känns i slutet av oktober…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.