Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Hoppsan – jag har rosor!

Privat

Helt plötsligt har ett visst trädgårdsintresse infunnit sig. Jag är förvånad, visste inte att sådana tendenser existerade hos mig. Nu ska ingen tro att jag har någon visningsträdgård, oh, nej, oh nej, definitivt inte, och det kommer jag aldrig någonsin att ha (och skulle alls inte vilja).

Men – mina första rosor har slagit ut! Jag satte några rosor förra hösten, och den vackra vresrosen slog ut först. En annan förgyller nu min utsikt från köksfönstret, med massor av knoppar. Det känns bra, och är så vackert för själen.

2 kommentarer

  1. Anna Malaga

    Vad härligt!! Man blir pâ gott humör av dem 😉
    Du, vad är det egentligen J är lite trött pâ i Spanien och vad är det han tycker har utvecklats till det sämre? Jag har diskuterat just det med mânga som har bott är länge och det är en intressant diskussion! För mig är ocksâ ”mitt” Spanien pâ väg att försvinna, pâ gott och ont.

  2. Monica W

    Hej! Oj, ja du, det är det nog bäst att han svarar på själv… Jag ska be honom göra ett blogginlägg åt mig när han kommit som får ta upp den frågan! Nu har vi nedräkning, sonen och jag, nu kommer han SNART!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.