Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Jobb och jobb!

Ja,nu jobbar jag, och dessutom ’jobbar’ jag allt jag kan med min master-uppsats när jag inte jobbar på jobbet eller är med min son, dvs, det är svårt att få tid till skrivandet. Men, om två veckor har jag bara mitt vanliga jobb och kan förhoppningsvis bli en vanlig, social person som inte är stressad så fort jag gör något annat än skriver eller funderar över hur jag kan få loss tid till att skriva…

Alldeles ofantligt tråkigt inlägg det här. Sorry!

3 kommentarer

 1. Monica W

  Jag har faktiskt lite kvar av ett paket otroligt amerikanst ice-tea, i pulverform med persikosmak som jag hade med mig från USA-resan förra sommaren. Jag har fallit helt pladask, och när det kniper tar jag ett glas. Fast nu är det inte mycket kvar. Vet dock ite om Toy kan vara ett substitut…

  Dock, en viss kaffeägare i Barcelona gör en alldeles egen variant av ice-coffee, med en lätt touch av citron. (han har blivit föreslagen att försöka tappa sitt is-kaffe men inte nappat på det…) Det borde utforskas av dig, kanske kan bli ditt substitut för toy! :-))

  (finns toy i Spanien?) Knappast??!!

 2. Karlavagnen

  Men åker jag till Barcelona nu så vill jag aldrig mer komma tillbaka till den spanska, torra, dammiga schlätten. Huvudstad eller inte! Det SKITER jag i! Ge mig havet!!! NU! Å ett gott kaffe!

  Kom hit och spill, fem droppar till…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.