Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Skönt att vara klar

Nu är jag färdig med min masteruppsats. Det känns mycket skönt. Nu blir jag vanlig människa, hoppas jag, med ett jobb, och sen en massa fritid! Nu ska trädgård anläggs, altan byggas ut, hallen ordnas, köket tänkas igenom….Tja, vi är ju två, men jag och maken brukar nog vilja vara med båda två ordentligt, och medan jag suttit med utlandssvenskarnas lingvistiska beteende på kvällarna och satt mig in i mitt nya jobb på dagarna så har jag inte kunnat fokusera på så mycket annat.

Jag var säker på att ivägskickandet av uppsatsen genast skulle firas med ett glas riktigt kall cava. Men så är det nu inte. Jag får ta det firandet en annan dag…

(Dock har vårt spanska turistbesök lagat mycket god spansk potatisomelett (tortilla de patatas) till middag idag. Det dög som firande!)

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.