Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Spansk mat i Västerbotten

Privat

Plötsligt förstår jag frågan som vissa gjort ibland – hur hinner du blogga? Det har inte varit märkvärdigt alls, men NU – när jag inte längre sitter vid datorn på min fritid och skriver masteruppsats, tja, då sitter jag inte alls vid datorn på min fritid. Och på jobbet kan jag ju inte blogga, hur skulle det se ut! 🙂

I eftermiddag har vi handlat på Ica Maxi. Av de stora enorma köpcentra är det den jag klarar bäst. (Puls kvantum har tyvärr förlorat en del i kvalitet sedan förra sommaren, annars handlar vi ofta där)

Idag har vi hittat små stek-chorizos som var helt okej. Samt ’dorada’. Det är en av mina favoritfiskar. Nu minns jag dock inte det lustiga engelska namn som den gick under på Ica Maxi. Lite märkligt också att fisktjejen inte kunde filea den – hon sa att hon aldrig skurit i en sån fisk…. Men, vi gjorde den i ugnen och det blev supergott….

Lite som när man i Spanien åkte på Ikea och köpte sill eller ansjovisfiléer och gjorde Janssons. Vi har ätit helspanskt i Vännös ikväll, och det var mycket mumsigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.