Monica Wahlström, Vännäs

Sommarpratare

Jag är ingen notorisk sommarpratarlyssnare. Jag lyssnar dock gärna när tillfälle bjuds, och vill då fångas av den som talar. Har råkat lyssna på några ganska intetsägande program. Det har handlat om musik, men varit på nivån "jag kan inte leva utan musik, åh vad den här låten är bra", och i samma stil hela programmen. Man har till och med börjat varna mig i fikarummet på jobbet ("lyssna inte på Lena Philipsson, det är bara trist musiksnack"), och jag tackar och bugar…

Idag väcktes dock mitt intresse av sommarprataren. Han pratade också om musik. Men, det var annorlunda. Jag fick till och med gåshud några gånger under hans program. Minns konserten jag var på i Barcelona, på det ofattbart vackra Palau de la Musica Catalana. Med Christian Lindberg och en blåsorkester från Sverige. Lyssna på hans program. Det är bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.