Monica Wahlström, Vännäs

Spanskt i fotbolls-VM

Som jag tidigare har nämnt är jag inte nämnvärt intresserad av fotboll. Igår lyssnade jag en del på radion och hörde en del intressanta vinklingar av fotboll i afrika och om fotboll som led i konfliktlösning. Dock inget från matcherna, mer än att det blev 1-1 i första matchen.

Nedan kommer iallafall mitt bidrag till fotbolls-VM-hysterin. Jag lägger in sången eftersom jag har speciella minnen till David Bisbal, den lockige killen som sjunger på spanska i sången.

 

Han kom tvåa i en spansk variant av "Idol" när vår numera mogna 18-åring var i 12-årsåldern. I deras "Idol" var första priset en biljett till melodifestivalen. Det missade han, men David Bisbal är nu en stor latino-stjärna. Iallafall gick hans skiva varm jag tror det var sommaren 2002 eller om det var 2003. Visst är det lite mer drag i nedanstående klipp än i VM-sången…?

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.