Monica Wahlström, Vännäs

Jag blev intervjuad i mitt jobb – läs gärna!

Jag har ett otroligt spännande arbete. Det är ett arbete mycket starkt kopplat till politik. MEN – i mitt kommunpolitiska intresse kan jag – på grund av mitt arbete – inte överhuvudtaget engagera mig i de sociala frågorna. Dessa kan jag väl, och, jag erbjuder gärna min tjänstemannakunskap till samtliga partier i Vännäs. Det är nämligen ett oerhört brett området, oerhört lagreglerat, och hela tiden kommar nya direktiv från såväl regering och riksdag som tillsynsmyndigheter. Men – det är i hög utsträckning politiker som sätter ramar och påverkar hur man ska kunna utveckla verksamhet.

På en ny sajt som samlar mycket faktainformation och mycket matnyttiga forskningsresultat inom området alkohol- och drogberoende har jag blivit kortintervjuad.

Gå till drogkompetens.se och scrolla ner en bit så ser ni ett foto av mig under rubriken "Interaktivt" sedan är det tre kortfrågor som följer:

1. Vilket är det största problemet inom missbruks- och beroendeområdet idag?

2. Har du någon idé om lösning på problemet?

3. Vad tror du om framtiden för missbruks- och beroendevården? Vad ser du i framtiden.

För att kunna läsa svaren ska man vara medlem vid sajten, vilket är gratis, och man fyller bara i ett formulär, som du hittar här, eller bara klickar dig fram på sidan.

Läs gärna, och jag hoppas innerligt att någon av Vännäs alla driftiga kommunpolitiker arbetar lite mer aktivit gentemot socialpolitiken, och även området vid sidan om äldre- och handikappomsorgens verkställighet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.