Monica Wahlström, Vännäs

wahlstrom.monica@gmail.com

Folkpartiet bättre än Centern och S i miljöfrågor!

Natyrskyddsföreningen har gjort en undersökning av hur partierna ställer sig i miljöfrågor. Miljöpartiet ligger i topp, men Folkpartiet kommer strax efter och är det bästa valet bland allianspartierna. Vidare framgår av undersökningen, att Socialdemokraterna ligger illa till och är motståndare till många av Naturskyddsföreningens förslag.

Folkpartiet kräver inte att kärnkraften ska avvecklas. Men trots detta ger denna undersökningen ett mycket gott betyg till Folkpartiets miljöpolitik. Frågorna spänner över hela miljöområdet, från bättre skydd för skog och hav till investeringar i järnväg och förnybar energi. Särskilt bra till ligger Folkpartiet vad gäller frågor om naturvård och skydd för biologisk mångfald.

Har du funderingar på SD och vill värna miljön, så ligger SD långt i botten. Inget bra val ur denna synvinkel heller, alltså…

 

miljö FPHela artikeln kan du läsa här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.