Naturbilder .. Kunglig utflykt

 

Så här kungligt blev Anders Jönsson omhändertagen under söndagens utflykt till Aspudden vid Ammarnässjön.

Foto Ante Grundström

 

En dag att minnas för Anders som inte kommit sig ut på skoter på 3,5 år p.g. av sjukdom. Alla andra verkade trivas också.

Foto I G

 

Bättre kan det knappast bli. Ett riktigt kalas.

Foto I G

 

Annika och Simon anslöt till kalaset. Annika är Anders barnbarn som flyttat upp från Skåne och bor med Simon i Nabbnäs.

Foto I G

 

Kälken är specialdesignad och tillverkad av Ante Grundström, med kortare sarg på ena sidan för att Anders lätt skulle kunna sätta sig i den och längre på andra sidan för trygg färd. Dessutom målad i Skånes flaggfärg till Anders ära. Han kommer från början ifrån Skåne men bor nu i Nabbnäs Ammarnäs.

 

Heder åt Ante må jag säga…min brors son.

 

4 kommentarer

  1. Gela

    Vilken högtidsstund för Anders att få komma sig ut på en skotertur och vilken kälkdesigner Ante är och tack till dig Irene som lägger ut bilder som vi får se och glädjas med Anders

    • Irene Grundström (inläggsförfattare)

      Hej Gela! Tack för din glada kommentar. Jo det är kul när det stämmer med både sol och insatser så att det fick bli en lyckad dag. Hoppas du får ta dig en skidtur i Lottas backen i påsk!

      • Gela

        Hej Irene! Vilken nostalgi det skulle vara att få åka i Lottas backen men samtidigt för min del förenat med livsfara. Blir inget Ammarnäs till Påsk men i Maj då det våras ibland fjällen då åker vi upp. Glad Påsk!

        • Irene Grundström (inläggsförfattare)

          Hej Gela! Ja det är nog inte upptrampat i Lottas backen i år, men när du kommer i maj har nog vitsippan och blåsippan börjat blomma i Lottas trädgård! Ha en fin Glad Påsk !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.