Naturbilder .. Vad berättar en ryggsäck?

 

När jag söker bilder till bloggen ifrån bildbanker så brukar jag söka på ett ord för att få fram bilder som jag inte sett förut. Ordet ryggsäck gav god utdelning.

Den här bilden är inlämnad av Karin Berggren Sorsele. Det finns i övrigt inga uppgifter omkring bilden. Känner någon igen personerna så hör av er! Bilden ser vid närmare granskning ut att vara från Ammarnäs. Vi kan se kyrktornet som tittar upp bakom backen och Sten-Birger Grundströms stuga bakom tältduken. Georgs ladugård eller är det Antes? Hustaken som sticker upp bakom, vilka hus är det?  Vilket år kan bilden vara tagen och av vem?

Bildkälla Sorsele bildbank / fotograf okänd.

 

Det kommer flera bilder under ämnet ryggsäck senare, men vi försöker utreda den här bilden först.

Mitt telefonnummer om ni har något att berätta:  073 072 3102 …jag ringer upp när jag kollat att det inte är en försäljare! Eller skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet. Det är inte svårt! Bloggen blir mera levande och innehållsrik om ni kommer med kommentarer.

Med väldigt vänliga hälsningar från Irene-

 

2 kommentarer

  1. Ro.Li.

    Ja det där var svårt… Vilka kan det där vara? Vandringskängor, hattmodet, spatserkäpp, byx och klänningsmodet, finns nån ledtråd där? En okvalificerad gissning är att det är STFs första ledarledda vandringstur kring Ammarnäs med färdledaren längst till vänster. Alla är utbyssare…. Kom med fler förslag.

    • Irene Grundström (inläggsförfattare)

      Ja jag håller med dig, det var inte lätt att förstå vilka det är och vad de har för planer. De har tydligen tältat där, tänkte att det kanske var någon storhelg de besökte men vet inte. ska försöka få tag i nån som vet vilka det är. Tack snälla du för kommentaren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.