Naturbilder .. Lappmarksloppet i Sorsele 2022 kl.11.00 2 april.

 

Från Umeå IFK kom Erik Nilsson med vallateam. Här gör han sig iordning för start i klass H 12 Intervallstart fri stil 2,5 km. Tyvärr blåste jag hem innan han startade och sen gick i mål så jag vet inte vad han hade för resultat, men jag återkommer med resultatet när jag får reda på det.

 

Vädret skiftade från soligt till mulet och från snö till nästan hagel så det var säkert svårvallat men hela tävlingen gick i fristil så det var inget problem med fästvalla antar jag. De här kunderna kom från Skellefteå skidklubb.

 

Antalet anmälda uppgick till 176 enligt startlista, men några var strukna. Antalet bilar såg ut att vara långt flera så lite publik fanns det nog.

 

Här fanns lite av varje för hungriga och törstiga åskådare. Prisutdelning hölls på Folkan eller Kulturhuset som det heter numera.

 

Det blir en rätt lång väntan för de äldre ungdomarna som skulle åka 5 km. Sista start i  D 14 Anna Lindgren  Tärna IK Fjällvinden hade beräknad starttid 13,44,00

 

Flera bilder hade jag inte i mobilen men några filmer på barnen som jag visar i mitt Instagramkonto – irgrundstrom.

 

Resultaten hoppas jag kommer i några länstidningar. Imorron går Luspenloppet i Storuman om jag inte är felinformerad.

 

Ha en trevlig helg!  Hälsningar till er alla duktiga barn och ungdomar som ställde upp, från mig Irene Grundström. Och tack till alla föräldrar och arrangörer som fixar allt.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.