Vännäs gillar ROT och RUT!

ROT- och RUT-avdragen har gjort succé och har det senaste året ökat med 20%! I VKs undersökning av var i länet avdragen görs mest hoppar bland annat Vännäs fram i statistiken, och toppar listan tillsammans med Skellefteå och Umeå.

Härligt tycker jag, att vännäsborna är bland de allra flitigaste i länet när det gäller dessa avdragsmöjligheter! Det öppnar nämligen upp för ett viktigt tillväxtområde, nämligen tjänstesektorn, där Vännäsföretagare kan etablera sig och växa lokalt.

Kanske är tjänstesektorn Vännäs ’nya giv’?


 

Etiketter: , , , , ,

5 kommentarer

 1. Stina Jansson

  Svar till Conny Forsström (2010-12-31 15:54)
  Hej Conny, det är ju det som är det fina med att det som tidigare till stor del var svarta jobb blir vita – de som är anställda inom denna bransch får tillgång till den trygghet och det sociala skydd som de tidigare saknat.

 2. Leif

  Conny,
  Tror Du fått en del om bakfoten när det gäller företag som går dåligt.

  Den yttersta konsekvensen av det (för företaget) är konkurs.

  Den yttersta konsekvensen av det (för anställda) är statlig lönegaranti.

  Den yttersta konsekvensen av det (för företagaren) är personlig konkurs och exsistensminimum tills alla skulder är betalda.

  Men Du är inte ensam om att veta lite om företag, företagare och anställda. Men nu fick Du iallafall lära Dig lite mer.

  Vänligen!!

 3. Jan-Erik Vahlström

  Jo, kanske bra för Vännäs och alla som utnyttjar Rot och Rut. Jag tillåter mej ändå att ifrågasätta att skattebetalarna skall stå för 14,4 miljarder för att t.ex villaägare renoverar sina fastigheter. Rut för att dom som har råd ska få en billig hemhjälp.

 4. Stina Jansson

  Svar till Jan-Erik Vahlström (2011-01-10 22:57)
  Eftersom de så kallade HUS-avdragen ROT och RUT är jobbskapande reformer är de till gagn för fler samhällsgrupper än endast de som nyttjar dem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.