Miljöpartiet går för hårt fram, för Sverige enbart.

Nu blev det fart på Per Bolund i o m klimatrapporten som säger det blir varmare och varmare och 1,5 eller 2 gradersmålet, vilket det nu är satt till inte följs. Vem säger att uppvärmningen skett nu de senaste 10 åren? Det här med utsläpp har pågått under lång tid, ända sedan industrialismens start. Och vad säger om vi alla dör i Sverige, eller avlivas som kan ses som en önskan om av Miljöpartiet, förutom dem själva, vad skulle bli bättre i världen då. Den övriga världen där flest människor bor och lilla Sverige med sina sina invånare (de som nu trots lever här) vad skulle vi radikalt ändra i? Ta Indien och Kina, men framförallt Indien, hur ska de kunna få ner sina utsläpp. Landet är fattigt och underutvecklat, skulle det utvecklas bättre med Miljöpartiets politik som ingår i Sverige och att den skulle hörsammas i Indien? Går vi tillbaka i världen, inte bara i Sverige har vi fått det betydligt bättre än när fattigdomen och det underutvecklade Sverige en gång var. Att vi ska minska på utsläppen gör vi redan nu och vad ska vi transportera oss av, speciellt vi som inte bor i stadsmiljöerna? Det här är väldigt kortsiktigt och näst intill infernaliskt dum politik av Miljöpartiet som bara ser hur deras egen situation ska lösas. Alla kan inte leva under deras villkor och det måste finnas en öppnare syn i den politik som kallas för miljöpolitik. Per Bolund har inte den kunskap som krävs att alla ska lyssna till honom, enbart.

Regelsystemet för miljö- och klimatpolitiken är redan uppfylld i stort. Exempelvis gräva upp gamla tankar som innehållit bensin och diesel, vad blir det för bättre för det och framförallt skulle det minska utsläppen, koldioxidhalten? Det här ju befängda tankar som kan ge allvarliga konsekvenser, ännu mer pålagor speciellt för vår glesbygd och dess överlevnad.

Rätta till problemen där det finns och de som orsakar de stora utsläppen i Sverige. Var bor flest människor din dumme puritan.

Miljöpartiet går för långt. Det är inte längre hållbar politik de står för. Det liknar snarare ren rasism.

Bolund verkar tro att han ensam och svenska Miljöpartiet kan stoppa uppvärmningen om 5-10 år. Detta är befängt. Det som MP och Bolund försöker sig stoppa, uppvärmningen, är att i själva verket minoriteten av svenska folket får det riktigt jävligt.

Ser vi till hur lång tid det gått sedan industrialismen början fram till våra dagar kommer det minst ta lika lång tid förändra till vad vi anser bättre. Problemet att vi sitter i en mycket sämre sists nu. Skogsskövlingar, vattenbrist, sinande mat (framförallt fisken i haven). Krigen, terrorn, utsvultna barn och befolkning. Skulle Per Bolund och MP lösa detta på några år? Det är ju barnsligt av barnsliga människor tro detta.

Har det blivit bättre i städerna sedan MP tillträdde? Alla som dött på sina elsparkcyklar och tron att batterier ska lösa all världens problem. Om vi vänder våra blickar från Sverige hur ser här ut? Har MP förändrat något här?

Varifrån ska alla löner tas, välja den svenska modellen och samtidigt ska vi dra ner. Lös det både Lövfen och Bolund. Intressant höra vilket svar de ev. skulle ha. Frågan kan ställas till samtliga partier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.