Allt är invandrarnas fel – naturligtvis inte

Det är lätt få det intrycket, speciellt med den politik som nu förs med Kristersson som statsminister livligt påhejad av Sverigedemokrater. I riksdagen har man specialiserat sig på invandrarfrågor, uppehållstillstånd m m. En Sverigedemokrat verkar vara specialinsatt i det ämnet, hur man avhyser ”olämpliga” personer med laglig rätt. Som om inte det vore nog att endast inrikta sig på invandrare har vi också fått en Moderat röst som har en liknande inriktning. Allt vad invandring och invandrare heter anses mycket dåligt enligt henna och hon framhäver sig själv i form av Moderat politiker som en föregångare. Allt vad Moderater och Sverigedemokrater står för ska vara någon typ av ledstjärna hur vi ska behandla invandrare i Sverige. Jag betraktar både SD och M som en typ av sekter som ser ner på vissa typer av människor, medan de själva anser sig vara förebilder. Det är skamligt hur vi fått inom adeln där även Liberaler ingår. Kristdemokraterna försöker dölja vad de gett sig in i, den regering de nu sitter i. Men vem tror på dessa längre?

Igår kväll visades en typ av dokumentär om Lahle, den numera populära artisten som ursprungligen kommer från Iran. Hon kom med sina föräldrar via Tyskland till Sverige och hamnade i Hammarkullen. Ett invandrartät område där hon fick gå skola tillsammans med andra invandrare och på ett sätt som fick dessa hålla ihop. Det går inte likna med dagens områden där det verkar spårat ur rejält. Det här var någon gång under 90-talet och integrationen verkar fungera bättre då. Lahle utvecklades till en lyckad person och även många andra med invandrarbakgrund. Sverige skulle vara ganska torftigt ändå om vi inte hade alla som kommit från andra länder och därmed stärkt Sverige. Utan invandring stannar Sverige. Det är fel ge sig på en grupp människor, som är som oss, trots det kommer från andra länder är de ganska lika oss. En iranier har säkert samma drömmar som vi kan ha, det är deras regim som kan få oss tro folket skulle vara speciella om vi utgår efter vilken regim de tvingas leva under.

Att vi sedan skulle ha ett svenskt parti som enbart inriktar sig på invandrare och invandring som det stora problemet är lågt, mycket lågt. Partiet i sig torde vara det största problemet.

En liten koll på elpriset

9 kommentarer

  1. brorson

    1. Det är en jättestor skillnad mellan invandrare och invandrare Exempelvis laglydiga och kriminella..Dw som vill göra rätt för sig, och de som vill utnyttja systemet.
    2. Om vi inte hade haft så stor invandring hade vi klarat oss utmärkt utan invandrare som arbetskraft. Det visar bl.a. den stora arbetslösheten bland invandrare. Men med en folkökning på 2 1/2 miljon på ganska kort tid, hade det varit svårt att klara försörjningen av alla dessa, om ingen av dem hade haft jobb.
    3. Det finns ett ordspråk, som säger ”Alla känner apan, men apan känner ingen”. Därför vill kriminella inte så gäran bo i lilla Villhelmina, även om de där födda där, utan söker sig till storstädernas anonymitet.
    4. För kriminella kan ett helt land kännas för litet, varför de söker sig till andra länder, där de kan bo under många år under falsk identitet. Och där fängelserna är som lyxhotell jämfört med hemlandets fängelser.
    5, Vilhelm Moberg har genom sin romanserie om *”Utvandrarfna” givit en falsk bild av svenska invandrare i andra länder som hederliga och strävsamma bönder. Romanserier bör åtminstone kompletteras med den sanna berättelsen om Hjort och Tector, som avrättades i Sverige innan de hunnit lämna landet, dömda för mord på två personer och massor med stölder för att få ihop till reskassa.

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Vad skulle folk arbeta med om inte vi blivit tvingade bygga fängelse på fängelse. Om det endast är invandrare som sitter där vet jag inte, men visst kan vi uppskatta brottsligheten som ger så många ”omkringjobb”. Själv har jag inga problem med invandring, att jag skulle störas eller på annat sätt känna mig trängd. För mig är det en ickefråga. Dessutom har det nygamla partiet SD inte blivit så stora om de inte kunnat lyfta problemet med invandring/invandrare. Så visst har vi mycket tacka invandrare för.

      Nu går Moderaterna också upp eller blir populära bland rashatarna när det lyfter problemet med invandring som de anser.
      Morgan J förre justitieministern, hur mycket kostade han Sverige utan några nämnvärda förbättringar.

      Tänk vad många jobb det ger inom juridiken, åklagare m fl som vi ständigt måste skjuta till pengar för att utreda alla brotten och morden som nästan dagligen sker. Är inte det bra?

  2. GF.

    Vad gäller Laleh så bodde hon bara en kortare tid i Berlin efter ha kommit från Minsk vit Ryssland eller Sovjetunionen som det hette när Laleh o hennes familj kom dit, där bodde dem i sex år för att sedan ’fly’ igen till Berlin.
    Varför hon och hennes föräldrar sedan hamnade i ett flyktingsboende i Sverige är ju en gåta i sig, men det är klart det är mycket som lockar med Sverige,bidragsbiten var nog den största magneten i vanlig ordning när det kommer till flyktingar som ’flytt’ genom ett antal länder innan de kommer till Sverige.
    Ja väl i Sverige började hon skolan med musikundervisning, med den dög inte, hon ville särbehandlas redan då, hon tyckte att hon inte fick tillräckligt lugn omkring sig för att kunna skriva?
    Så hon krävde en egen studio för att få bestämma själv och producera själv, och det fick hon för en större summa pengar, som enligt uppgift hamnade på skattebetalarnas utgiftskonto i slutändan, ja ja Sverige är ju rikt, trots att vissa etniska svenskar går på knäna!
    Ja ja tillbaka till Laleh, när nu hon fick härska och bestämma allt i ’sin’studio’, så började det rulla för henne, pengarna började strömma in, då tyckte hon inte att det var lika bra i Sverige längre, med dess skatter, så då tog hon sitt pick o pack och drog till Los Angeles, för att börja mjölka USA med sina engelska texter….
    Men att betala tillbaka till Sverige för allt hon fått här från första dag, det fanns inte på hennes karta nej nej!
    Så i mitt tycke är hon bara en annan invandrare som kom till Sverige som bidragsparasit, tog allt hon fick den drog hon som en avlöning.
    Hon återvänder så klart till Sverige med jämna mellanrum med turnéer för att mjölka Sverige med sina svenska texter!
    Tycker inte hon verkar sympatisk det minsta…konstlade intervjuer där hon spelar dålig teater allt för att hålla sig på god fot med de lättlurade svennarna!
    För mig kan hon lika gärna bli kvar där hon är, så jag slipper se hennes fula anlete och hennes omoraliska uppträdande här i Sverige!

    • edor, Vilhelmina (inläggsförfattare)

      Se där, nu kom ditt fula ansikte upp och vad du står för och det parti du anförtror dig till. Att du kunde utveckla hennes historia lite bättre än vad jag gjorde var heller inte mitt syfte försöka mig på. Jag ville bara visa eller säga att det finns även bra invandring/invandrare. Du är verkligen botten. Inga fler kommentarer från dig tack.
      Du borde söka vård för ditt sjukliga beteende.

      • Mique

        Tack för ditt svar till signaturen ”GF”! I mitten av sextiotalet, tillsammans med mina föräldrar, flydde jag som tioåring till Sverige, från ett sydamerikanskt land med högerextrem militärdiktatur. Snart kanske det är dax för mig, min fru, mina barn och barnbarn, att fly tillbaka till mitt födelseland, som numera är ett demokratiskt land. Jag kan upplysa signaturen ”GF” om, att ingen i min familj har någonsin, fått några som helst bidrag, förutom barnbidrag, studiestipendier räknas nog inte som bidrag. Jag vill även påpeka, att signaturen ”GF:s” kunskaper gällande sitt eget modersmål, är mycket undermåliga!

        • GF.

          Som svar till Mique.
          Jag ser att du använder ordet ”fly” när du funderar på att återvända till ditt hemland, det kan jag förstå.
          För som Sverige blivit efter den senaste tidens invandring, så är det befogat! Sverige har blivit ett farligt land numera, nära på en bananrepublik…..!
          Jag funderar faktiskt själv på att fly landet, så som utvecklingen ser ut att bli, och det kommer att bli värre!
          För om man går in och tittar på domar och hos domstolsverket, så ser det inte ljust ut, med tanke på att de som sitter kommer ut en ’vacker’ dag, betänk att den största delen som sitter inne för mycket grova brott är utrikesfödda som inte bryr sig om Sveriges utveckling det minsta!
          Småbarnsföräldrar bör vara extra vaksamma, om dom tänker stanna kvar i detta -av vänsterliberala- förstörda land!
          Utflyttningen från Sverige av etniska svenskar, har aldrig varit större och den förväntas öka!
          Så lycka med dig Mique och till din familj om du lämnar detta sjunkande skepp Sverige!
          //GF.

          • Mique

            Som svar till GF..
            Fundera inte, gör slag i sak, du skulle göra Sveriges befolkning en stor tjänst! Du skulle med lätthet få anställning vid någon av följande länders trollfabriker: Ryssland, Belarus, Ungern, Nordkorea, Folkrepubliken Kina, Afghanistan, Iran med flera.

  3. GF.

    Till sydamerikanen, endera är du blind o döv, eller dum i huvudet, som verkar ha problem med läsförståelsen.
    Du kan ej heller diskutera sak utan går full Ad Hominem, ett tecken på svaghet.
    Du lever i en bubbla med skygglappar och ser bara det du vill se!

    • Mique

      Svar till GF:
      Det är totalt dödfött, att ens försöka, att föra en saklig diskussion med nättroll/näthatare. ”Den mörka triaden” kännetecknar nättroll och näthatare. ”Man ska inte födda dem”! Källor: Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Totalförsvaret forskningsinstitut (FOI), Internetstiftelsen, Guardian Project, Kali NetHunter Community, Arch Linux Community, Alverna och The Frenchman.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.