Galen vinst för Västerbottningarna

Vem trodde det att Skellefteå skulle kunna revanschera sig efter att de legat under med 2-0 i matcher mot Växjö.

Jag hade inga stora förhoppningar inför matchen och väntade bara på att Växjö skulle slå in det ledande målet. Det gick en period, två och fortfarande 0-0. Så i tredje slog Västerbottningarna in 1-0. Hoppet tändes men efter bara en kort stund kvitterade Växjö och ytterligare efter kort stund slog de in ledningsmålet 2-1. Då stängde jag tv:n för att gå och lägga mig, men först kollade jag lite på internet och sporten och döm om min förvåning när Skellefteå kvitterat till 2-2 när det bara var någon minut kvar av matchen och ordinarie tid.

Ja, ja tänkte jag det är ändå kört, de kommer förlora, Skellefteå alltså, så jag gick och la mig. Döm om min förvåning igen när det första jag gjorde i morse tittade i datorn vad resultatet blivit, hade de vunnit, SAIK alltså. Det var verkligen ett positivt uppvaknande och även om jag missade ledningsmålet som de prickat in i femte perioden, var jag trots allt mycket glad för deras vinst.

Det visar vilket kämpalag Skellefteå är och nu vete sjutton hur det går, det kan gå hur som helst. Match 4 på lördag och det kommer bli den dagens höjdpunkt. Matchen spelas hemma i Skellefteå och vinst här, ja då kan det gå hur som helst. Förlust, ja då är nog sagan all.