Följa naturens lagar?

Gör vi det eller hur mycket har vi ändrat i det? Vi ska inte längre uppträda eller vara det som i grunden gjort att mänskligheten kunnat föröka sig. Det traditionella sättet, precis som i djurvärlden med en hona och en hane. Förvisso finns det arter som kan vara 2-könade och även självbefruktade, men det hör mera till undantagen.

Det man ändrat i är att vi inte längre ska gå efter det traditionella sättet, eller synen på man-kvinna. Visserligen torde alltid funnits tveksamheter i könen s k hermafroditer och naturen är inte 100 % ”säker” att den alltid följer det strikta regler som vi kan utgå från.

Men visst har det blivit stora skillnader i synen på könen, vilket som tillhör vem. Tidigare var det förbjudet vara homosexuell, nu har det blivit motsatsen, nu finns risk man kan straffas om man inte godkänner allt det som nu genomsyrar samhället. Eller hur ofta hör vi inte ordet ”homofobi” om man inte tycker som den allmänna opinionen bestämt, men utifrån vad?

Nu har personer som tidigare nästan kunde vara bannlysta fått träda fram i ljuset och skapat en egen agenda. En agenda som vi alla förväntas följa. Det är fel det också och man måste här hitta en balans där vi alla kan känna oss nöjda. Att bli påtvingade något, religion eller vad det kan vara är inte rätt. Ska vi följa de demokratiska regelsystemet ska inte någon behöva bli styrd av någon annan.

Många sjukdomar, syndrom kan t o m bero på vilken inställning till livet man har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.