Thomas Hartman

KD går som vanligt till personangrepp

Jag har som bekant lyft kristdemokratins problem i några inlägg. Bland annat detta inlägg som fortfarande står obesvarat från KD.

Det intressanta är att allt jag har fått tillbaks i ansiktet hittills från gruppledaren Anders Sellström och hans vapendragare Rabih Ballout är rätt roande angrepp mot mig som person och mot min karaktär.

Den senare drar sig inte ens för att dra in en viss känd situation där en tjej blev misshandlad (vilket alla kunde se) av en dörrvakt och sedan precis som många andra fick pröjsa eftersom vaktskrället med samhällets hjälp och trots oberoende vittnen smet undan sitt ansvar. Detta är en vidrig upplevelse som jag inte unnar någon att vara med om.

Jag diskuterar gärna Crazy Horse och liknande saker hur mycket som helst. (Vill du läsa mer om det aktuella rättsfallet kan du göra det här). Det är paradoxalt nog bland det mest nyttiga jag varit med om i mitt liv. (Vill du läsa en serie om vakters våld och hur det kan fungera så kan jag rekommendera denna serie av Max Gustafsson som bland annat publicerats i tidningen City). Den förklarar rätt bra vad det var vi var med om. Gillar du inte serier kan du istället läsa JK:s rapport om vakter som misshandlar, ljuger och kommer undan.

Men vän av ordning vet att det inte var det vi diskuterade. Utan temat vi aldrig fick svar på handlar som bekant bland annat om Kristdemokraternas beteende i och utanför svenska kyrkan.

KD:s representanter har haft upprepade chanser att försöka svara sakligt på detta inlägg men misslyckats. Eftersom kdpolitikerna enbart kommer med personangrepp så får vi helt enkelt se det som att partiet lämnat Walk Over.

Trevligt!

Hartman – KD = 1 – 0

THOMAS HARTMAN

UPPDATERAD. Fredrik tipsar om Åke Greens inlägg i Expressen ’klockan klämtar för dig Hägglund’ i denna fråga.

7 kommentarer

  1. berith

    annat att skriva om än bögar? man blir trött på att läsa samma och samma dag på dag. du började ditt bloggande så lovande..

  2. Thomas Hartman

    Idag skriver jag om familjeförsäkringen för den som är less på KD:s böjnoja. Håll till godo.

    Men för KD:s egen skull måste vidock alltid vara redo att lyfta lesbiskas rättigheter.

    Jag tycker det är rätt intressant att kd:s representanter som ska vara så fiiina har så nära till att bete sig grisigt och moralisera över andra så fort man pratar politik med dom.

    Kanske handlar det om behov av bättre uppfostran och andlig resning?

  3. Fredrik

    Bra inlägg Hartmann. De där kristdemokraterna försöker hela tiden komma undan. Kan också tipsa om Åke Greens inlägg i Expressen häromdagen.

    Kul reaktion du fått hos de två kd-pamparna. Det visar vilka hycklare dom är.

  4. Less

    Vill bara säga att jag inte hör till kd. Är ändå innerligt less på upphöjandet av den här frågan och hetsen mot det partiet för den här sakens skull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.