Thomas Hartman

Ingers blogg väcker uppståndelse

KRISTDEMOKRATERNA| Under parollen ’Sanningen måste fram’ skriver Inger Johansson och Jan O Nilson för att få kd på rätt sida om fyraprocentsspärren. På bara några veckor har bloggen blivit en maktfaktor på nätet med runt 30 000 besökare nyligen, och trafiken växer med 2 700 och 4 700 dagligen.

– Vi ser det som att vi ger en korrektare bild av kd än vad kd själva gör då vi som väljare inte behöver vara lika diplomatiska i våra formuleringar säger Inger till Nyheter 24.

Här är ett utdrag ur KD-bloggarnas regler:

Vi har egentligen bara en regel, du får inte vara homosexuell.

Precis som Frälsningsarmén, Jesussajten och flertalet av Sveriges kristna församlingar så kräver även vi på denna bloggsida att du som aktiv besökare INTE är homosexuell.

Uppdaterat: För tydlighetens skull så vill jag förtydliga att detta i sanning även gäller bisexuella, män i kvinnokläder och läspiska kvinnor.

Uppdaterat 2: Efter att ha fått en kommentar från Jesussajten.se (se kommentaren längre ned) så vill jag förtydliga att vi INTE tycker illa om homosexuella, bisexuella, män i kvinnokläder och läspiska kvinnor. Men vi tycker att det är avskyvärt att homosexa, bisexa, klä ut sig och läspa. Vi behöver dessutom inte döma någon av dessa homo-, bi-, kläd- läspsexare eftersom Gud kommer att kasta dom i helvetet senare.

Tidningen Dagens kristna läsares åsikt:
41 45% av tidningen Dagens kristna läsare anser, i skrivande stund, att detta förfaringssätt är korrekt.

Det är bara att gratulera KD som fått ett så bra hem på nätet. Sanningen måste fram hittar du här.

Besök den nu. Innan KD fått den nerstängd för att den marknadsför deras sanna politik.

THOMAS HARTMAN

5 kommentarer

 1. *suck*

  Så trista och billiga angrepp. Ska vi devalvera politiken på det här viset?
  Det verkar som att vissa panikslagna socialdemokrater kommer att ta till alla medel, men det här kändes lågt.

 2. ej förvånad

  Vet ej om du gör dig dum eller om du bara bekräftar det. Hur som helst är det lågt av dig att försvara denna typ av olagligheter som falska bloggar. Finns det fler olagligheter som du försvarar? Känner du kanske till nåt om Ingers Blogg som vi andra ej vet?
  nej, slit dej från sedelpressen och arbeta för landets bästa!!

 3. Besviken på dig

  Bedrägeri borde du hålla dig för god för att försvara. Förstår inte du det borde väl några partikamrater kunna förklara det för sig.

 4. Anders Sellström

  Att du sänkt dig så lågt att du saluför en falsbloggares åsikter. Det finns många falskbloggare som utgör sig för att vara än den ene och än den andre.

  Du som professionell politiker ska väl inte uppmuntra dylika aktiviteter. Vi ska ju istället stå upp mot denna typ av lurendrejeri.

  Synd Hartman att du tar till detta taskspel och försöker göra det till en sanning.

  Bättre vi hjälps åt att hålla rent från liknande dynga oavsett vem som drabbas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.