Thomas Hartman

Politiska beslut skapar mirakel – för höginkomsttagarna

Riedel skriver ’Politiska beslut kan inte skapa mirakel – Den ekonomiska krisen drabbar alla delar av samhället’

Dock inte de höginkomsttagare som likt Per Westerberg fått skatten sänkt med 150 000 i månaden. Men det är väl de ’dynamiska effekter’ dessa för med sig som ska ge jobb och välfärd till övriga enligt högerns synsätt.

THOMAS HARTMAN

2 kommentarer

  1. TC

    Per Westerberg borde aldrig ha fått sin skatt höjd med dessa 150 000 i månaden av tidigare socialdemokratiska regeringar som envisats med att införa ett orättvist skattesystem i Sverige istället för att låta alla betala skatt efter bärkraft med en platt skatt som ju innebär att höginkomsttagare betalar mer i skatt eftersom 40 procent av 800 000 är betydligt mer än 40 procent av 100 000.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.