Thomas Hartman

Försäkringskassans idiotöverklagningar

IDIOTISK BYRÅKRATI. Nu har ett ärende nått regeringsrätten som gäller en kvinna i Växjö och om hon ska få bostadsbidrag eller inte.

Kvinnan fick en lägenhet från 1 september 2007. Men hon fick inte nycklarna till lägenheten förrän tredje september då den första inföll på en helg. Försäkringskassan vägrade betala ut bostadsbidrag för september. De menar att man måste bo i lägenheten hela månaden för att få bidrag.

Både länsrätten och kammarrätten har tidigare gett kvinnan rätt. Försäkringskassan överklagar till sista instans.

Jag har slutat förvånas över försäkringskassans idiotöverklagningar. Däremot undrar jag var politiken är? Sover politikerna eller är det okey för en myndighet att trakassera sina medborgare?

THOMAS HARTMAN

En kommentar

  1. mimmi

    Jag har flera exp.Försäkringskassan sänkte 2009 min varaktig beviljad sjukersättning nästan 5000kr/månad som jag har fått sen 2004 motivering att jag får pension från Finland också från 2004.FK har själv skickat ansökan till Finland 2004 och 2005 när jag fick min retroaktiv pension från Finland svarade FK att dom har inget återkrav.OCh nu blörtsig 2009 säkte min sjukersättning hela den finska pension beloppet.min finska pension är 100%invalidpension betalas som arbetspension från dessa arbets och boende året i Finland och jag kommer altrig få något ersättning eller pension från den tiden i här

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.