Thomas Hartman

Kampen mot försäkringskassan utlöste depression

 

MAKTLÖSHET. Tv4 Skaraborg sänder ett inslag om Sophia Johansson i Mariestad. Kampen mot försäkringskassan fick henne att läggas in på psyket. Sophia har varit sjukskriven i över tre år och vill inget hellre än att arbeta men känner sig oerhört motarbetad av samhället.

Det är uppenbarligen på detta sätt moderaterna definerar sin så kallade arbetslinje.

THOMAS HARTMAN

PS idag kan vi som är integritetsvänner glädjas åt SvT.s rapport att  Danderyds kommun förbjuds använda bevakningskameror för att bevaka sina städare för att kontrollera deras jobb. Det är detta jag sagt hela tiden. Informationen som samlas in kommer att användas till allt möjligt skit. Därför måste vi vara restriktiva med sånt. Det finns fler skäl till det för övrigt.

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Oscar

    Lisbet om man inte är sjuk så behöver man inte försäkringskassan – sedan förstår jag inte varför du behöver bidragsfuskare?

    När det gäller försäkringskassan så gör dom fler människor sjukare än dom gör människor friskare genom sitt agerande – bestämt av dagens regering!

  2. fd långtidssjukskriven

    Jag vet inte ur vilket perspektiv ni diskuterar. Har ni Oscar och Lisbet varit långtidssjuka eller går ni på hörsägen? Jag var sjuk i 8 månader, inte en gång behövde jag”kriga”, kontakten med handläggaren på sjukkassan var exemplarisk och höll hög kvalitet. Men jag kanske är undantaget som bekräftar regeln. Jag hoppas att Oscar och lisbet kan vidareutveckla sina påståenden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.