Miljöpartiet och bilar i centrum???

Miljöpartiet vill ha ett bilfritt centrum men tre av deras kandidater kommer i var sin bil och parkerar sina tejpade bilar i centrum för att vara i valstugan på torget i Umeå. DET MÅSTE VARA HÅL I HUVUDET????

Vi Moderater cyklar till valstugan!!!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Robert Winroth

    Hej Ulrik. Vilken underbar trevlig ton du har i ditt blogginlägg.Nåväl. Du vet lika väl som övriga att vi använder vår dekalprydda etanolbil i valrörelsen för att transportera material och naturligtvis sprida ett budskap på ett kostnadseffektivt och resurssnålt sätt. Att vi parkerar den centralt och i närheten av valstugen är självklart. Sen hurvida du/ni moderater är ett föredömme när det gäller klimatsmart livsstil får stå för dig 😉 Ses i valstugan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.