Lenas

Sex

Sex and the city för Majsan, Rutan och mig ikväll. Kärt återseende för Rutan och mig men för Majsan var det premiär. Hon tyckte ändå att filmen var OK. Vi småpratade lite om filmen när vi gick över Rådhusparken. Försökte ta oss in på en pub men herregud, de tar förtio spänn i inträde. Nänä, det går vi inte på… Vi skiljdes åt och Majsan gick åt sitt håll, Rutan och jag åt vårt.

På hemvägen var vi in på ICA och handlade varsin gurka och varsin liter mjölk. Var det allt som kylskåoet behövde fyllas med? Ack nej, det ekar tomt i köksskåpen hos oss båda men när och hur ska vi få till en storhandling? Två äldre damer utan bil? Buss är inte att tänka på, alldeles för besvärligt med full ’dramaten’ och kassar dessutom. Vi småhandlar i kvartersbutiken.

När vi sedan gick förbi ’gullpluttarna’ satt två unga män ute på trottoarserveringen.

– Hejsan, ropade de glatt.
– Tjena, sa jag och försökte verka lite cool… Hm.

Senare frågade jag Rutan om vi borde känna de där unga männen.

– Äh, sa Rutan. Såg du inte att de var något överförfriskade.

Hos grannen är det party. Riktigt hålligång. Jag brygger en kanna te och går in till Rutan. Vi sörplar i oss den varma drycken och klämmer ner en hårdbrödmacka.

Klockan är strax efter tio. Grannens gäster troppar av. De ska nu börja det verkliga hålligånget nere på stan. Det är som en ritual varje fredagkväll.

Själv gör jag kväll. Nöjd. I morgon kommer ännu en dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.