Lenas

Sommar hos Majsan

2 kommentarer

 1. Lena Strömberg

  TJA, en bild säger ju som bekant mer än tusen ord. Men vad gör man ned en hel bildserie? FFrån ovan, så omger sig Majsan med vackra textilier och blommor samt är hon väldigt rädd om jordgubbarna i landet som just nu håller på att mogna. Medelst gamla CD-skivor skrämmer hon bort fåglarna. Eld gör man upp på kvällen och kotten som jag bidrog med brann bra.

  Det är självfångad och självbyxad abborre som Rutan bidragit med. Den steker hon. Därtill plockad sallad från Majsans pallkrage. Det åkte även med lite ringblomsblad. De var delikata. Nykokt potatis och två sorters godsås. Dryck: Champagne, muums filibabba! Buteljen på bilden innehåller dock ett finare starkvin som serverades till desserten. Som ni ser, en underbar dag vid havet. Tjingeling, Lena

 2. Fågelskrämman

  Du har sinne för detaljer och ser det sköna i det lilla och det lilla i det stora.

  Men nog kunde väl Majsan ha visat upp mindre smutsiga dynor och nog kunde hon ha fixat bättre skrämmor. Tror hon att fåglar inte gillar musik. De som själva kan sjunga så vackert!

  Brasan ser skön ut. Lyser upp i det tilltagande mörkret.
  Tänk, vad jag saknar sommarljuset, det underbara………….

  Det vinet till den abborren?? Hur smakade det egentligen?
  Man undrar?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.